Chinese voetenbadkruiden


Vitaliserende en stimulerende kruiden

Hoe heerlijk is het om jezelf en je voeten te verwennen met een voetenbadje? Thuis of bijvoorbeeld voor aanvang van een voetreflexmassage. Wanneer je Chinese voetenbadkruiden toevoegt aan je voetenbad, krijgen je voeten, je lichaam en je geest een weldadige oppepper. Benieuwd hoe het werkt?

Wanneer gebruik je Chinese voetenbadkruiden?

Je voeten baden in een emmer, teil of tobbe kun je doen om diverse beweegredenen. Bijvoorbeeld om je voeten te wassen, vanwege medische noodzaak of als therapievorm. Of je neemt een voetenbad ter pure ontspanning: voor je voeten en voor jezelf.

Een Chinees kruidenbad geeft je net dat beetje extra: het stimuleert en vitaliseert. Het enige dat je doet, is Chinese voetenbadkruiden toevoegen aan het warme water van je voetenbad. Zo reinig je niet alleen je voeten, maar je knapt er ook van op. Bijvoorbeeld:

  • Ter voorbereiding op de voetreflextherapie;
  • Bij koude voeten;
  • Bij vermoeide, zere voeten;
  • Bij een moe en lusteloos gevoel;
  • Voor meer lichamelijke en geestelijke energie;
  • Bij een verstoorde spijsvertering;
  • Om de doorbloeding in je lichaam op te peppen;
  • Om de reinigende werking van het lichaam te stimuleren.

Hoe gebruik je de voetenbadkruiden?

Vul een (voeten)bad of teiltje met warm water (niet te heet). Voeg de Chinese voetenbadkruiden toe en roer door het water, zodat de kruiden oplossen. Ga ontspannen zitten en dompel beide voeten onder in het warmwaterbad. Blijf zo ongeveer tien minuten zitten. Beweeg je voeten regelmatig, zodat de neergedaalde kruiden weer in beweging komen.

Tip van Tineke

Een voetenbad voorafgaand aan je voetreflexmassage geeft meer dan alleen rust en ontspanning. Het intensiveert (de kracht van) je voetreflexbehandeling.

Kom naar Tien Toe!

Wil jij je voetjes eens lekker verwennen met een verkwikkend voetenbad? Zoek je een natuurproduct waarmee je voeten gereinigd worden en tot rust komen? Of wil je de intensiteit van een voetreflexmassage ervaren na een voetenbad met Chinese kruiden?

 BEL OF MAIL MIJ ››

 


Aandacht van Top tot Teen