Jump! Movement


Waag jij de sprong naar verandering?
Met Jump Movement kom je in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Je waagt een sprong in het diepe. Met zeven stappen die je helpen een vooraf bepaald doel te realiseren: een proces dat je alleen of samen met een team (collega’s) doorloopt. De gespreksmethodiek van Jump Movement geeft verfrissend nieuwe inzichten die bijdragen aan verbinding. Met jezelf en met de mensen in je omgeving.


Waarom Jump Movement?

Wil je graag iets veranderen en een nieuwe stap in je leven of in je carrière zetten, maar weet je niet hoe je dit aanpakt? Of heb je de behoefte om uitgebreid stil te staan bij wie jij bent en hoe jij beter in contact komt met je vrienden, collega’s of teamleden? Dit duidelijk en overzichtelijk zevenstappenplan helpt!

Met behulp van een Jump Movement-sessie:

  • Creëer je meer tijd voor jezelf;
  • Leer jij jezelf op een nieuwe manier kennen;
  • Gooi je het roer om;
  • Ervaar je meer rust;
  • Weet jij wat je voor je team betekent;
  • Wordt je team een eenheid;
  • Concretiseer je toekomstplannen of doelen, bijvoorbeeld voor een nieuwe functie of baan.

Een voorbeeld: stel, je werkt in een team dat een betere samenwerking nastreeft. Samen doorloop je de zeven stappen en dankzij individuele besluiten en plannen versterkt elk teamlid de onderlinge samenwerking. Het zorgt voor begrip en legt een connectie: een stevig fundament voor een toekomstige samenwerking. Jij en je team blaken van het zelfvertrouwen en stralen dat uit.

Jump Movement laat je kennismaken met nieuwe denkrichtingen. Hoe kun je óók samenwerken, hoe kijk jij naar jezelf vanuit een ander perspectief? Zomaar wat kleine voorbeelden. Andere zienswijzen leiden tot verfrissende inzichten en dat inspireert. Het geeft jou en je team nieuwe energie om samen de sprong richting de toekomst te wagen. Ben je er klaar voor?


Jump Movement bij 10TOE

Bij 10TOE coaching krijg je persoonlijke begeleiding ook tijdens het Jump Movement-proces. Naast de een-op-een-sessies ontvang je elke maandag en donderdag een sms-bericht. Deze tekstberichten met een vraag of opdracht helpen jou de stappen daadwerkelijk te ondernemen. De opdrachten zijn eenvoudig, kosten weinig moeite en zijn leuk om te doen! Iedereen kan het. En je doet het echt voor jezelf.

Zoek je meer verdieping en wil je weten wie jij nu eigenlijk echt bent? Combineer Jump Movement met de 9 Star Ki en kom meer over jouw (aangeboren) karakteristieke eigenschappen te weten. Zoek je juist meer ontspanning? Dan is een voetreflexmassage zeker de moeite waard. Het brengt je tot rust en vermindert fysieke klachten.

Kom naar Tien Toe!
Al meer dan 25.000 mensen over de hele wereld gingen je voor en deden een Jump. Ben jij klaar voor de volgende stap en waag jij de sprong in het diepe? Wacht niet langer en kom naar Tien Toe! Bel of mail me en we gaan samen aan de slag. Zodat jij meer rust ervaart en jij en je team een nog betere eenheid vormen waar begrip, samenwerken en vertrouwen bovenaan staan.

Ben je benieuwd naar de kosten? In het tarievenoverzicht vind je alle bedragen overzichtelijk bij elkaar. Heb je vragen over Jump Movement, de kosten of wil je een afspraak maken?

BEL OF MAIL MIJ ››