Over ‘Tien’


Voetreflexoloog Tineke Benedict ‘Kom naar 10TOE!’

‘En ze leefden nog lang en gelukkig’. Zoals de meeste sprookjes eindigen, begint mijn sprookje. Of, beter gezegd, mijn verhaal als voetreflexoloog. Een verhaal dat gaat over aandachtig luisteren naar andermans verhalen, over het interpreteren van andermans lichaamssignalen en over het behandelen van andermans vervelende of pijnlijke mentale en fysieke kwalen.

Hoe het allemaal begon

Mijn naam is Tineke Benedict en mijn verhaal begon toen ik mijn carrière in de harde zakenwereld vaarwelzei. Mijn begin van een ‘lang en gelukkig leven’. Daarvoor zat ik niet lekker in mijn vel; mijn werk voelde als een onbuigzame schoen die mij niet paste. Maar wat paste dan wel?

Communicatie! Elke vorm van communiceren heeft mijn fascinatie. Tijdens de opleiding neurolinguïstisch programmeren (NLP) ontdekte ik de kracht van coaching en hoe je mensen kunt helpen om zichzelf beter te voelen. Ik startte als Practitioner en rondde uiteindelijk de opleiding tot NLP Master af. Maar ik wilde meer …

Als voetreflexoloog en in reiki vond ik de verdieping die ik zocht. Door goed te luisteren naar de signalen die jouw lichaam via je voeten en levensenergiestroom afgeeft, leer ik hoe je verbinding maakt met jezelf. En hoe je een klacht ombuigt tot een (zoveel mogelijk) pijnloos, klachtenvrij lang en gelukkig leven.

Mijn missie: jou in je kracht laten staan!

Mijn verhaal en mijn zoektocht zijn niet uniek, veel mensen worstelen met hun identiteit of laten zich richting een keurslijf leiden dat niet bij hen past. Tegen hen zeg ik: ‘Durf jezelf te zijn! Durf te luisteren naar je instinct en durf de stoute schoenen aan te trekken.’

Vind je het eng om die stap te nemen en heb je hulp nodig? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Met behulp van voetreflexmassages, reiki en coaching help ik je verbinding te maken met jezelf: met je lichaam en met je geest (body & mind).

Ons gezamenlijk doel is dat jij na de behandelingen ontspannen door het leven wandelt. Liefst pijn- en stressvrij en anders op een manier die je pijn verlicht en draaglijk maakt. Jij bent jezelf, staat in je kracht en straalt dat zelfverzekerdheid uit. Op je werk, thuis en naar jezelf toe.

Dat is mijn missie! Jou begeleiden en jou laten opbloeien tot wie je daadwerkelijk bent. Jou helpen bij het maken van je keuzes, jou in je kracht laten staan ook als je kwetsbaar bent. Kortom, ik help jou op weg naar jouw ‘lang en gelukkig leven’.

10TOE: Aandacht van Top tot Teen door ‘Tien’

Mijn bedrijfsnaam 10TOE refereert aan (de tenen aan) onze voeten en aan het laagdrempelig gevoel dat mensen bij mij ervaren. ‘Ben even naar Tien Toe!’, hoor ik regelmatig. Dat doet mij goed, want ‘Tien’ ben ik. Geen verheven mevrouw, maar gewoon een mens. Die net als jij lang en gelukkig wil leven.

Tineke ‘Tien’ Benedict

Voetreflexoloog aangesloten bij de Bond van Europese Reflexologen (BER)

NLP Master

Certified Pro Jump! Movement

Reiki Healer

Meer weten? Bekijk mijn LinkedInprofiel of volg 10TOE op Facebook.

 BEL OF MAIL MIJ ››

 


Aandacht van Top tot Teen