Er verandert iets in de vergoedingen voor je voetreflexbehandelingen in 2017.


Zorgverzekeraars wijzigen vergoeding voetreflexbehandeling

Lekker ontspannen en met gezonde voeten genieten van het nieuwe jaar; dat is mijn persoonlijke nieuwjaarswens voor jou. Want hoe gezonder je voeten, hoe beter jij in je vel zit. En ik help je daar natuurlijk met alle plezier bij, ook in 2017.

Waarom vertel ik je dit zo nadrukkelijk? Omdat er wat voor je verandert in 2017. Een aantal zorgverzekeraars (waaronder het CZ, Delta Lloyd en Ohra) heeft medegedeeld dat zij voetreflexbehandelingen niet (volledig) meer vergoeden binnen de aanvullende verzekering. Dat is natuurlijk erg jammer, maar het biedt ook mogelijkheden.

Zij vergoeden wel

Niet alle zorgverzekeraars gaan mee in het bovenstaand vergoedingsbesluit.
De Amersfoortse, Ditzo, FBTO, Aevitae/Avero, Avéro/Achmea , IAK/AchmeaOZF en ASR-verzekeringen blijven voetreflexbehandelingen vergoeden. Hoe ze dat doen, verschilt per zorgverzekeraar en per aanvullend pakket.

Zorgverzekeraar CZ vergoedt bijvoorbeeld gedurende het eerste kwartaal van 2017 voetreflexbehandelingen die ook in 2016 vergoed werden. Daarna niet meer. Maar weet dat er zorgverzekeraars zijn die voetreflexbehandelingen wel vergoeden.

Heb je hierover vragen? Aarzel niet en stel me die tijdens ons volgend consult. Of stuur me een e-mail.

Ik wens je een ontspannen en gezellige decembermaand. Geniet van jezelf en van je omgeving. En tot ziens in het nieuwe jaar!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *