Overgangsklachten de baas worden?


Hebben wij weer …

Wij vrouwen hebben heel wat te verduren tijdens onze levenscyclus. En we vinden altijd wel een aanknopingspunt waar we heerlijk over kunnen klagen. Hoe vaak mopperen we bijvoorbeeld niet over onze maandelijkse menstruatie en de bijkomende kwaaltjes?

Wanneer we op een leeftijd komen dat de menstruatie geen issue meer is, klagen we over de volgende fase die we tegemoet gaan: de overgang. En ook die komt met een compleet pakket aan bijkomende klachten en bijwerkingen. Al zijn die voor elke vrouw weer anders.

Toch vind ik het mooi hoe ons lichaam op geheel natuurlijke wijze de overgang naar een nieuwe levensfase aankondigt. Handig zijn die spontane bijwerkingen niet altijd. Maar ik kan je verklappen … ik heb een nieuw middel ontdekt waarmee je beter voorbereid bent op wisselende stemmingen tijdens de overgang, opvliegers en prikkelbare gevoelens.

Feminosan van Vitakruid

Vitakruid heeft een complete formule ontwikkeld voor tijdens de overgang: Feminosan. Dit voedingssupplement bevat een combinatie van werkzame stoffen, zoals:

  • Rode klaver: dit toegevoegde kruidenextract is weldadig bij opvliegers, goed voor hart en bloedvaten en gunstig voor een normale bloeddruk.
  • Hop: dit toegevoegde plantenextract is een natuurlijke rustgever. Handig bij opvliegers of als je rusteloos of snel geïrriteerd bent.
  • Magnesium: van dit mineraal knap je op. Bovendien is magnesium goed voor het behoud van sterke botten.

Overgangsklachten vragen je aandacht

Persoonlijk ben ik gecharmeerd van de combinatie van natuurlijke ingrediënten waaruit Feminosan is samengesteld. Zoals gezegd is het een complete formule met meerdere werkzame stoffen. Dat maakt het weldadig bij opvliegers, prikkelbare gevoelens en wisselende stemmingen tijdens de overgang. En dat spreekt mij erg aan. Maar, vergeet niet …

Dit is een voedingssupplement. En die gebruik je als aanvulling op je dagelijkse (gevarieerde) voeding: het is geen ultieme oplossing waarmee je overgangsklachten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Regelmatig en niet te intensief bewegen, een gezonde leefstijl en goed voor jezelf zorgen zijn minstens zo belangrijk.

Aanvullend op die tips heeft een voetreflexmassage altijd effect! Het brengt je ontspanning waarmee je – ook al is het maar heel even – de boel de boel laat. Even niets, even een puur momentje voor jezelf. Even lekker ontspannen. Even Aandacht van Top tot Teen. Dat werkt!

Feminosan vind je in mijn assortiment voedingssupplementen. Kom dus voor je aanvullende vitaminen en mineralen ook naar Tien toe.

Maar het allerbelangrijkste is … je lach!

Gun jezelf ook (of juist) tijdens de aankomende zomerperiode de Aandacht van Top tot Teen. De warmte heeft niet altijd een positieve invloed op je overgangsklachten. Zoek daarom ontspanning en verkoeling. Doe leuke dingen waar je blij van wordt. Geniet van jezelf, je omgeving en van de buitenwereld. En lach! Want lachen ontspant. Altijd.

Ik wens je een heerlijk ontspannende en zonovergoten zomer!

Warme groet,

Tineke ‘Tien’

 

Gebruikte bronnen:

Vitakruid – Feminosan

www.vitakruid.nl

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *